Hónap: 2016 november Page 1 of 6

Letöltés Pdf Szóról szóra (Lengyel Zsolt)

Lengyel Zsolt

Szóról szóra (Lengyel Zsolt)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szóról szóra (Lengyel Zsolt) Szerző: Lengyel Zsolt. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

A tanulmánykötet célja a magyar mentális lexikon vizsgálata egy ritkábban alkalmazott módszer, az egyválaszos kötött szóasszociációs technika segítségével. Az egyéni és a kollektív szókincs szervezettségére irányuló kutatás eredményei alapján a magyar beszédközösség jelentősebb csoportjaira nézve érvényes szabályok, tendenciák fogalmazhatók meg. A tanulmánykötet két fejezetben fejti ki mondanivalóját. Az első fejezet (Szavak az elmében/Agyi szótár) általános bevezetésül szolgál: a mentális lexikon működését, struktúráját és a szóasszociációs vizsgálatokat tárgyalja. A második fejezet a szóasszociációs vizsgálatok adatait vizsgálja különböző szempontokból. Néhány alfejezete a nyert adatokat rendszernyelvészeti szemszögből dolgozza fel, tehát a nyelv mint humán szemiotikai rendszer nézőpont jelenik meg. Más alfejezetei a nyelvi funkciók sokféleségét tartják szem előtt, ezekben a használatnyelvészet játssza a vezető szerepet; itt kapott helyet például a Himnusz szóasszociációk szerinti elemzése is. A tanulmánykötetet a magyar nyelv újszerű megközelítése iránt fogékonyaknak, tanároknak, nyelvvel, beszéddel kapcsolatos tanulmányokat folytató egyetemi, főiskolai hallgatóknak hangsúlyosan ajánljuk. A szerző a Pannon Egyetem professor emeritusa.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 34859483740593

Kiadvány:07\2016

Oldalak: 910

Méretek: 2.9 MB

Az ár:

Szóról szóra (Lengyel Zsolt) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Szóról szóra (Lengyel Zsolt) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Szóról szóra (Lengyel Zsolt).pdf

Szóról szóra (Lengyel Zsolt).epub

Üres online:888

Könyv letöltése:1003

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Szóról szóra (Lengyel Zsolt). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Szóról szóra (Lengyel Zsolt) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Szóról szóra (Lengyel Zsolt) teljes könyv
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) letöltés epub magyar
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) tanulni ingyen online
letöltési könyv Szóról szóra (Lengyel Zsolt) pdf
letöltési könyv Szóról szóra (Lengyel Zsolt) MOBI ingyen magyar
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) online spanyol
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
üres online Szóról szóra (Lengyel Zsolt) pdf
hangoskönyv Szóról szóra (Lengyel Zsolt)
libro pdf Szóról szóra (Lengyel Zsolt) ingyen
descargar Szóról szóra (Lengyel Zsolt) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) book pdf
letöltés Szóról szóra (Lengyel Zsolt) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Szóról szóra (Lengyel Zsolt) Lengyel Zsolt
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Szóról szóra (Lengyel Zsolt) mobil könyv

Szóról szóra (Lengyel Zsolt).pdf

Szóról szóra (Lengyel Zsolt).ePub

ISBN: 9789636934149

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
Gondolat Kiadói Kör Kft.
Oldalak száma:
110
Borító:
KARTONÁLT
Súly:
110 gr
ISBN:
9789636934149
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2012
Árukód:
2229263 / 1083740
Sorozat:
VNIVERSITAS PANNONICA

Letöltés Pdf Gyógyító jóga (Tara Stiles)

Tara Stiles

Gyógyító jóga (Tara Stiles)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Gyógyító jóga (Tara Stiles) Szerző: Tara Stiles. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Fáj a fejed? Összetört a szíved? Gyötör az álmatlanság vagy az allergia? Állandó harcot folytatsz a narancsbőr és a felesleges kilók ellen? Vagy csak szeretnéd leküzdeni a rád nehezedő feszültséget? Tara Stiles a világszerte elismert és népszerű jógaoktató á-tól z-ig összegyűjtötte azokat a jógapózokat, amikkel legyőzheted a testedben felbukkanó különböző problémákat, és egyúttal javíthatsz is a közérzeteden. A szerző fiatalos és könnyed stílusban közelíti meg a jógát, több mint 50 olyan gyakori panaszt vesz górcső alá, mint például az ízületi gyulladás, a narancsbőr, a petyhüdt combok, a migrén és a depresszió. A könyvben bemutatott egyszerű gyakorlatsorozatok a kezdő és haladó jógázók számára is hasznosak. Tara Stiles érthető és gyakorlatias módon mutatja be rendkívül hasznos gyógyító bölcsességét az olvasóknak. Ha bármilyen betegséggel küzdesz, ő tudja a választ. Gyógyszerek helyett válaszd a tartós és természetes megoldást, tanuld meg meggyógyítani magad a Gyógyító jóga című könyvvel.

A Jóga a mindennapokra című DVD ennek a népszerű mozgásformának egy újszerű, szabadabb megközelítését mutatja be az alapoktól, melynek gyakorlásával fejlődhet testtudatunk, elsajátíthatjuk, hogyan csendesíthetjük le elménket és fókuszálhatunk testünkre, mely által felszabadultabbak, kreatívabbak és egészségesebbek lehetünk!

**Tara Stilestól megjelent**
Élj egészségesen a saját szabályaid szerint. A szerző bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat. Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, segítséget is nyújt az úton való elinduláshoz egészséges, növényi alapú receptekkel, jógagyakorlatokkal, egy célkitűző programmal, valamint légzési és meditációs gyakorlatokkal.

A szerzőről
Tara Stiles, akit a The New York Times jógalázadónak hív, a megalapítója és tulajdonosa a Stralának, annak a mozgásrendszernek, amely a szabadságot tűzi zászlajára, és amelyet széles körben a jóga és a meditáció szerény, teljes körű és nyílt megközelítéséről ismernek. Tara a tervezője és az arca a Reebok jógaéletstílus-vonalának, és a szerzője az Élj egészségesen a saját szabályaid szerint című sikerkönyvnek.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 9580343819343

Kiadvány:05\2011

Oldalak: 902

Méretek: 3.1 MB

Az ár:

Gyógyító jóga (Tara Stiles) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Gyógyító jóga (Tara Stiles) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Gyógyító jóga (Tara Stiles).pdf

Gyógyító jóga (Tara Stiles).epub

Üres online:111

Könyv letöltése:1110

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Gyógyító jóga (Tara Stiles). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Gyógyító jóga (Tara Stiles) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

letöltési könyv Gyógyító jóga (Tara Stiles) pdf
Gyógyító jóga (Tara Stiles) tanulni ingyen online
Gyógyító jóga (Tara Stiles) teljes könyv
letöltés Gyógyító jóga (Tara Stiles) epub ingyenes ipad
libro pdf Gyógyító jóga (Tara Stiles) ingyen
Gyógyító jóga (Tara Stiles) online spanyol
Gyógyító jóga (Tara Stiles) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
descargar Gyógyító jóga (Tara Stiles) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Gyógyító jóga (Tara Stiles) mobil könyv
hangoskönyv Gyógyító jóga (Tara Stiles)
letöltési könyv Gyógyító jóga (Tara Stiles) MOBI ingyen magyar
Gyógyító jóga (Tara Stiles) book pdf
Gyógyító jóga (Tara Stiles) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Gyógyító jóga (Tara Stiles) letöltés epub magyar
letöltési könyv Gyógyító jóga (Tara Stiles) Tara Stiles
üres online Gyógyító jóga (Tara Stiles) pdf

Gyógyító jóga (Tara Stiles).pdf

Gyógyító jóga (Tara Stiles).ePub

ISBN: 9789635296033

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma:
239
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
576 gr
ISBN:
9789635296033
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2684094 / 1158680
Illusztráció:
FEKETE-FEHÉR FOTÓK
Fordító:
Szilágyi Eszter

Letöltés Pdf Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren)

Ram Oren

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) Szerző: Ram Oren. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Hogyan válik valaki hírszerzővé? Milyen alkalmassági szempontok alapján választják ki a titkosszolgálat leendő tagját? Miként zajlik az időigényes és szigorú kiképzés? Milyen próbákon és vizsgákon kell a jelöltnek túljutnia, hogy aztán önállóan vehessen részt operatív akciókban?

A Moszad, vagyis az izraeli titkosszolgálat legfőbb tevékenysége a színfalak mögött zajlik. E könyv szerzői most mégis arra vállalkoztak, hogy valóságos események alapján adjanak választ e kérdésekre.

Sylvia Rafaelt és életútját állítja a középpontba ez a fekete-fehér fotókkal is dokumentált kötet. A gyönyörű, intelligens, különleges asszony, jóllehet nem született zsidónak a vallás szabályai szerint, mégis e néphez tartozott, s elkötelezte magát sorsa és jövője mellett. Mélységes küldetéstudata segíti abban, hogy a Moszad egyik legsikeresebb hírszerzőjévé váljon.

Az 1970-es években a Moszad ádáz küzdelmet folytat a leghírhedtebb arab terrorszervezet, a Fekete Szeptember ellen, amelynek a nevét leginkább a müncheni olimpia idején, az izraeli sportolók lemészárlása után tanulta meg a világ. A terroristák vezetője, a merénylet kiötlője, Ali Haszan Szalama után indul meg a hajtóvadászat, amelyben Sylvia a különleges operatív egység tagjaként vehet részt, miután lépésről lépésre teljesítette a kiképzés követelményeit.

A mindkét oldalon szervezett elszánt akciók, sikeres és kudarcot valló merényletek valóban megtörténtek. De a tények átélhető élménnyé válnak a heves érzelmek: a düh, a bosszúvágy, az elkeseredés, a kiábrándulás és a párhuzamos romantikus szerelmi történetek tükrében.

A szerzők:

Ram Oren, a küldöncből lett újságíró, ügyvéd és kiadótulajdonos, Izrael első számú best-seller írója: regényei eddig több mint 1 millió példányban jelentek meg. Kiválóan ért drámai helyzetek és karakteres szereplők megteremtéséhez, az izgalom és a romantika közötti feszültség fenntartásához ezért is tekintik az izraeli John Grishamnek.

Moti Kfir több fontos tisztséget töltött be az izraeli titkosszolgálat operatív egységénél, többek között ő vezette az egység kiképző intézményét. A történelemtudományok doktora címet a párizsi Sorbonne-on szerezte.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 9586748594343

Kiadvány:06\2010

Oldalak: 348

Méretek: 3.8 MB

Az ár:

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).pdf

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).epub

Üres online:555

Könyv letöltése:555

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltés Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) MOBI ingyen magyar
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) book pdf
üres online Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) pdf
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) teljes könyv
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) pdf
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) mobil könyv
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) tanulni ingyen online
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) letöltés epub magyar
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) online spanyol
hangoskönyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren)
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) Ram Oren
libro pdf Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) ingyen
descargar Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).pdf

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).ePub

ISBN: 9789633030356

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
VINCE KIADÓ KFT
Oldalak száma:
342
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
340 gr
ISBN:
9789633030356
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2218906 / 1074981
Illusztráció:
FEKETE- FEHÉR FOTÓKKAL
Fordító:
Halász András

Letöltés Pdf Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan)

L. Ides Nan

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) Szerző: L. Ides Nan. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Ötletekre, tanácsokra vár, miként javítson ruhát kézzel és varrógéppel? Szeretne többet megtudni egy bizonyos technikáról? Könyvünkből mindent megtudhat, amire a ruhák javítása során szüksége lehet.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 9580343819343

Kiadvány:07\2016

Oldalak: 902

Méretek: 2.3 MB

Az ár:

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan).pdf

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan).epub

Üres online:1006

Könyv letöltése:888

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) tanulni ingyen online
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) letöltés epub magyar
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) book pdf
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) online spanyol
descargar Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
hangoskönyv Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan)
letöltési könyv Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) L. Ides Nan
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) teljes könyv
libro pdf Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) ingyen
letöltés Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) MOBI ingyen magyar
üres online Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) pdf
letöltési könyv Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) pdf
Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan) mobil könyv

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan).pdf

Varrás – 200 kérdés és válasz (L. Ides Nan).ePub

ISBN: 9789636896881

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma:
224
Borító:
KARTONÁLT, CÉRNAFŰZÖTT
Súly:
420 gr
ISBN:
9789636896881
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2013
Árukód:
2239458 / 1093990
Illusztráció:
FOTÓKKAL
Fordító:
H. Kovács Mária

Letöltés Pdf Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger)

Gerd Crüger

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) Szerző: Gerd Crüger. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

A károsítók elsősorban gazdasági jelentőségük alapján kerültek a könyvbe. Ugyanakkor a szerzőknek az is célja volt, hogy lehetőleg átfogó képet nyújtsanak, hogy a még csak elszórtan megjelenő károsítók által okozott károk is diagnosztizálhatók legyenek. Ezért elsősorban azokat a kórokozókat és kártevőket vették figyelembe, amelyeket zöldségkultúráinkban ez idáig már észleltek, vagy hasonló éghajtali viszonyok mellett zöldségféléken előfordulnak, és megjelenésükre feltétlenül számítanunk kell. A károsítók elleni védekezési módszerek kidolgozása az integrált növényvédelem kialakításához szolgál alapul, és segít a kémiai növényvédelem visszaszorításában. Az integrált növényvédelem lényeges eleme a tolerancia- és rezisztenciatulajdonságok kihasználása, ezért a zöldségfajták különböző fogékonyságáról is közöl adatokat. Az első fejezet a nem fertőző betegségekkel, a kórokozókkal, az élősködő növényekkel, a gyomnövényekkel és a kártevő állatokkal foglalkozik. Az egyes zöldségfajok betegségeit és kártevőit részletesen ismerteti a könyv legnagyobb terjedelmű, második fejezete. A könyv a növényvédelmi eljárások bemutatásával zárul.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 495009481219

Kiadvány:08\2014

Oldalak: 350

Méretek: 2.6 MB

Az ár:

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger).pdf

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger).epub

Üres online:555

Könyv letöltése:1003

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

descargar Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) teljes könyv
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) letöltés epub magyar
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) book pdf
letöltési könyv Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) MOBI ingyen magyar
libro pdf Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) ingyen
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) online spanyol
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) hangoskönyv ingyenes magyarul online
üres online Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) pdf
hangoskönyv Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger)
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) tanulni ingyen online
letöltési könyv Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) Gerd Crüger
letöltési könyv Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) pdf
Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) mobil könyv
letöltés Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger) epub ingyenes ipad

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger).pdf

Növényvédelem a zöldségtermesztésben (Gerd Crüger).ePub

ISBN: 9789632866185

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma:
197
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
680 gr
ISBN:
9789632866185
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2218553 / 1112747
Illusztráció:
349 SZÍNES FÉNYKÉPPEL

Letöltés Pdf Isten háta mögött (Kányádi Sándor)

Kányádi Sándor

Isten háta mögött (Kányádi Sándor)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Isten háta mögött (Kányádi Sándor) Szerző: Kányádi Sándor. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Isten háta mögött

üres az istálló s a jászol
idén se lesz nálunk karácsony
hiába vártok
nem jönnek a három királyok

sok dolga van a teremtőnek
mindenkivel ő sem törődhet
messzi a csillag
mindenüvé nem világíthat

megértjük persze mit tehetnénk
de olyan sötétek az esték
s a szeretetnek
hiánya nagyon dideregtet

előrelátó vagy de mégis
nézz uram a hátad mögé is
ott is lakoznak
s örülnének a mosolyodnak

(1985)

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 3434095845483

Kiadvány:03\2013

Oldalak: 909

Méretek: 3.3 MB

Az ár:

Isten háta mögött (Kányádi Sándor) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Isten háta mögött (Kányádi Sándor) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Isten háta mögött (Kányádi Sándor).pdf

Isten háta mögött (Kányádi Sándor).epub

Üres online:888

Könyv letöltése:1005

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Isten háta mögött (Kányádi Sándor). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Isten háta mögött (Kányádi Sándor) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

hangoskönyv Isten háta mögött (Kányádi Sándor)
libro pdf Isten háta mögött (Kányádi Sándor) ingyen
descargar Isten háta mögött (Kányádi Sándor) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv Isten háta mögött (Kányádi Sándor) MOBI ingyen magyar
letöltési könyv Isten háta mögött (Kányádi Sándor) pdf
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) tanulni ingyen online
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) book pdf
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) letöltés epub magyar
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) online spanyol
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) teljes könyv
letöltés Isten háta mögött (Kányádi Sándor) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Isten háta mögött (Kányádi Sándor) Kányádi Sándor
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) hangoskönyv ingyenes magyarul online
üres online Isten háta mögött (Kányádi Sándor) pdf
Isten háta mögött (Kányádi Sándor) mobil könyv

Isten háta mögött (Kányádi Sándor).pdf

Isten háta mögött (Kányádi Sándor).ePub

ISBN: 9789632271569

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
HELIKON KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
454
Borító:
CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:
630 gr
ISBN:
9789632271569
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2008
Árukód:
2147950 / 1032208

Letöltés Pdf Három mese (Tarsoly Beke Tamás)

Tarsoly Beke Tamás

Három mese (Tarsoly Beke Tamás)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Három mese (Tarsoly Beke Tamás) Szerző: Tarsoly Beke Tamás. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Tarsoly Beke Tamás 55 éves, nyugdíjas, hajdú-bihari származású, de immár 30 éve soproni/győri lakos vagyok. Gimnazista korom óta írok verseket. Több antalógiában, hangos cd-n, újságban jelent már meg írásom. 2005-ben adattam ki nagy sikerrel önálló verseskötetemet “Szeretet, imádság” címmel.
Nagy meglepetésemre 2015-ben a veszprémi Elekes Pictures rövidfilmet forgatott a verseim nyomán címe: Perihelion, és a youtube-n megtekinthető.
Rövidesen megjelenik a következő verseskötetem “Lelkemből kiszakadt sóhajok” címen keresse majd a boltokban.
Idősebb koromra született meg ez a három mese. A születésnapi kívánság mesét felkérésre írtam, egy hegedülni tudó kislánynak a születésnapjára. Önkéntesként felolvastam több alkalommal a veseimet, meséimet. A visszajelzések ösztönöztek a mesekönyv kiadatására. Remélem elnyeri az Olvasó tetszését! Ajánlom jó szívvel kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, időseknek!

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 3434095845483

Kiadvány:11\2016

Oldalak: 910

Méretek: 2.5 MB

Az ár:

Három mese (Tarsoly Beke Tamás) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Három mese (Tarsoly Beke Tamás) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Három mese (Tarsoly Beke Tamás).pdf

Három mese (Tarsoly Beke Tamás).epub

Üres online:333

Könyv letöltése:665

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Három mese (Tarsoly Beke Tamás). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Három mese (Tarsoly Beke Tamás) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

descargar Három mese (Tarsoly Beke Tamás) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) tanulni ingyen online
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
libro pdf Három mese (Tarsoly Beke Tamás) ingyen
üres online Három mese (Tarsoly Beke Tamás) pdf
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) book pdf
letöltési könyv Három mese (Tarsoly Beke Tamás) Tarsoly Beke Tamás
letöltési könyv Három mese (Tarsoly Beke Tamás) pdf
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) teljes könyv
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) mobil könyv
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) letöltés epub magyar
letöltés Három mese (Tarsoly Beke Tamás) epub ingyenes ipad
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) online spanyol
hangoskönyv Három mese (Tarsoly Beke Tamás)
letöltési könyv Három mese (Tarsoly Beke Tamás) MOBI ingyen magyar
Három mese (Tarsoly Beke Tamás) hangoskönyv ingyenes magyarul online

Három mese (Tarsoly Beke Tamás).pdf

Három mese (Tarsoly Beke Tamás).ePub

ISBN: 9786150018362

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
Palatia Nyomda és Kiadó Bt.
Oldalak száma:
56
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
280 gr
ISBN:
9786150018362
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2717629 / 1177047
Illusztráció:
GYIMÓTHY ZSUZSA RAJZAI

Letöltés Pdf PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky)

Gary Tunsky

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) Szerző: Gary Tunsky. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Ez a könyv gyakorlati útmutató, ami segít megérteni, hogyan eredményezhet a pH-értékünk szabályozása hosszantartó változásokat egészségünkben és ez hogyan hat az életörömre.

A pH témája határozottan összetett, de ez a mű teljeskörű ismertetést kínál mindenkinek. Segítségével megtanulhatjuk, hogyan működik a testünk a sejtek szintjén, mi szükséges az egészséges sejtek életéhez, és hogyan kapcsolódik a pH az egész életfolyamathoz, azaz hogyan élhetünk teljes EGÉSZ életet.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 3434095845483

Kiadvány:08\2014

Oldalak: 904

Méretek: 2.3 MB

Az ár:

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky).pdf

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky).epub

Üres online:222

Könyv letöltése:888

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) book pdf
üres online PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) pdf
hangoskönyv PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky)
descargar PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) mobil könyv
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) letöltés epub magyar
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) online spanyol
letöltési könyv PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) pdf
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) teljes könyv
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) hangoskönyv ingyenes magyarul online
libro pdf PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) ingyen
letöltési könyv PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) MOBI ingyen magyar
letöltés PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) epub ingyenes ipad
PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) tanulni ingyen online
letöltési könyv PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky) Gary Tunsky

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky).pdf

PH Egészség és életöröm (Gary Tunsky).ePub

ISBN: 9789638899781

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Oldalak száma:
136
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
160 gr
ISBN:
9789638899781
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2217021 / 1072924
Fordító:
Tamás Csaba

Letöltés Pdf Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László)

Fehér László

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) Szerző: Fehér László. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

A Fehér László papírmunkáit bemutató magyar és angol nyelvű kötet a hazai és a nemzetközi művészettörténeti szakirodalom alapvető jelentőségű tétele.
Korábban sosem jelent meg ilyen volumenű áttekintés a világhírű művész grafikai tevékenységéről. A Scolar Kiadó kötete ennyiben a fehér életmű a nagyközönség számára eddig kevésbé ismert arcát mutatja be, így hiánypótló kiadvány, a hazai és a nemzetközi művészettörténeti szakirodalom alapvető jelentőségű tétele.
A fotórealisztikus grafikákon a művész és feleségének családja jelenik meg. A felvillanó hétköznapi jelenetek a holokauszt traumatikus eseményei utáni időszaktól szinte napjainkig követik nyomon a család különböző generációinak életútját. Akár Fehér korábbi festménysorozatain, a banális pillanatképek ezúttal is önmagukon túlmutató egzisztenciális és társadalmi kérdésekre reflektálnak. A magyar-angol nyelvű albumot a világhírű lengyel művészettörténész, a varsói Zacheta egykori igazgatója, Anda Rottenberg esszéje vezeti be.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 8594859482938

Kiadvány:03\2012

Oldalak: 903

Méretek: 2.6 MB

Az ár:

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László).pdf

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László).epub

Üres online:222

Könyv letöltése:1007

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) teljes könyv
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) book pdf
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltés Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) MOBI ingyen magyar
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) tanulni ingyen online
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) letöltés epub magyar
üres online Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) pdf
descargar Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) online spanyol
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) mobil könyv
libro pdf Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) ingyen
letöltési könyv Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) pdf
hangoskönyv Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László)
letöltési könyv Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László) Fehér László

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László).pdf

Papírmunkák – Works on Paper, 2013-2015 (Fehér László).ePub

ISBN: 9789632446189

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
SCOLAR KFT.
Oldalak száma:
168
Borító:
CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:
1192 gr
ISBN:
9789632446189
Nyelv:
MAGYAR – ANGOL
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2678058 / 1155071
Illusztráció:
KÉPEKKEL

Letöltés Pdf

a,b,c

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: a,b,c. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 34859483740593

Kiadvány:08\2016

Oldalak: 567

Méretek: 2.8 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:333

Könyv letöltése:1004

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

book pdf
letöltési könyv pdf
teljes könyv
mobil könyv
üres online pdf
hangoskönyv ingyenes magyarul online
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
online spanyol
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
letöltés epub ingyenes ipad
letöltési könyv a,b,c
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
libro pdf ingyen
letöltés epub magyar
tanulni ingyen online
hangoskönyv

.pdf

.ePub

ISBN: 9632101197

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
16.5 x 23.5 cm
Kiadó:
PÁL ZOLTÁN EMLÉKBIZOTTSÁG
Oldalak száma:
52
Borító:
IRKAFŰZÖTT
ISBN:
9632101197
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
1990
Árukód:
6152237 / 5151829

Page 1 of 6

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén