Sylvie Simon

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Sylvie Simon. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

A gyerekek már nem azok, akik korábban voltak
Elszakadva szellemi gyökereinktől, elmerülve a vegyi és elektromágneses szennyezésben, egy adatszerző és megfigyelő hálózat szálai közé gabalyodva teljeséggel híján vagyunk a szabad, őszinte és bátor élethez szükséges tudnivalóknak. Sylvie Simon alámerít bennünket a látnokok által aurájuk színe alapján indigó gyerekeknek nevezett a harmadik évezred gyermekeinek világába. E gyerekek arra késztetnek bennünket, hogy teljesen újraértelmezzük gondolat és értékrendszerünket, ismét a kezdőkör közepére kell állnunk. Hallgassuk őket! A csillagokkal társalognak, kapcsolatban állva mindazzal, ami mindannyiunkban a legdrágább. Magukat a jövő megtestesülésének tartják egy még a múltjában élő bolygón. Az anyagi javak nem érdeklik őket, a létért való küzdelem versenye sem. Felforgatják a világot, hiszen a jövő nagyszerű emberiségének képét vetítik elénk. Bátorságot öntenek belénk, hogy továbbra is hinni tudjuk: nem csupán anyagmolekulák vagyunk, s az isteni jelleg nem a szürkeállomány kiválasztódásában rejlik. Vajon szívünk mélyén, létezik-e még a bennünk szunnyadó gyermek, kinek hangja a mában, félelmeink és kötöttségeink által letompítva alig hallható? Lehetséges, hogy valaha réges-rég valamennyien ártatlanságban és a létezés egyszerű boldogságában sütkérező lelki-lények voltunk. Minden esetre az Indigók ezt állítják.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 34859483740593

Kiadvány:07\2015

Oldalak: 890

Méretek: 2.9 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:1003

Könyv letöltése:1006

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

letöltés epub ingyenes ipad
libro pdf ingyen
hangoskönyv ingyenes magyarul online
mobil könyv
online spanyol
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
hangoskönyv
teljes könyv
tanulni ingyen online
letöltési könyv Sylvie Simon
letöltési könyv pdf
letöltés epub magyar
book pdf
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
üres online pdf

.pdf

.ePub

ISBN: 9789638751461

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
13.3 x 20.5 cm
Kiadó:
DANVANTARA KFT.
Oldalak száma:
184
Borító:
PUHATÁBLÁS
ISBN:
9789638751461
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2007
Árukód:
6150802 / 5150394
Fordító:
Dr. Kiss Gergely Bálint