Geert Wilders

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Geert Wilders. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

“Hatalmas büszkeség számomra, hogy bemutathatom könyvem magyar fordítását. Magyarország a második otthonom. Ez drága feleségem, Krisztina szülőhazája, azé a gyönyörű, intelligens és bátor asszonyé, akit Eger és Szigetvár asszonyainak mintájára faragtak.

A Halállistán: Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem című könyvemben leírtam, az iszlám milyen totalitárius rendszer, és alapítója, Mohamed parancsait követve miként törekszik a világ feletti uralom megszerzésére, valamint minden férfi és minden nő alávétésére. Azt is bemutatom, Mohamed könyörtelen követői hogyan fenyegetik halállal az iszlám bírálóit, így sokakkal együtt engem is, miközben a nyugati globalista elit is zaklat bennünket jogi eszközökkel és más egyéb módokon.

Mint más iszlámkritikusoknak, nekem is súlyos árat kellett fizetnem az iszlámmal szembeni bírálatomért és a szabadság melletti megingathatatlan kiállásomért. Krisztina velem együtt viseli ezt a terhet, ahogyan a bátor magyar nemzet is évszázadokon át vállalta a Nyugat védelmét. Magyarország nélkül a Nyugat már rég elbukott és megsemmisült volna. Valójában Magyarország, az egyik legrégibb európai nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben.” Geert Wilders
(részlet a szerzőnek a magyar kiadáshoz írt előszavából)

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 4857554839485

Kiadvány:08\2016

Oldalak: 351

Méretek: 3.6 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:1003

Könyv letöltése:888

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

book pdf
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
üres online pdf
mobil könyv
letöltés epub ingyenes ipad
tanulni ingyen online
letöltési könyv Geert Wilders
libro pdf ingyen
letöltési könyv pdf
hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
teljes könyv
letöltés epub magyar
online spanyol
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
hangoskönyv

.pdf

.ePub

ISBN: 9786155526787

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
15 x 21.5 cm
Kiadó:
Patmos Records Ker.és Kiad. Szerv.
Oldalak száma:
349
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
ISBN:
9786155526787
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
6152731 / 5152323
Fordító:
Morvay Péter
Fordító:
Rimaszombati Andrea