dedikált

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: dedikált. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Habkönnyű anekdoták, ironikus beszólások és kordokumentum értékű megfigyelések váltják egymást Kulcsár Istvánnak, a hazai újságírás egyik legismertebb sztárriporterének memoárjában. A szerző tizenkettedik könyvében a tizenkettő ez esetben egyáltalán nem egy tucat Kádár Jánostól Göncz Árpádig, Szepesi Györgytől Frei Tamásig, több százan tűnnek fel a közelmúltból azok közül, akik meghatározó szerepet játszottak a Kádár-korszak és a rendszerváltás politikai, kulturális és sportéletében, médiavilágában.
Kulcsár voltaképpen a múlt jelenébe kalauzolja az olvasót, hiszen ő egy személyben résztvevője, tanúja és történetírója is ennek a kornak. Riporterként bejárta a világot, moszkvai és New York-i tudósítóként rengeteg élményt őriz azokról az eseményekről és személyekről, amelyekhez, és akikhez az átlagembernek nem volt hozzáférése, s ezekről a találkozásairól most számol be először, mindig szórakoztatóan, soha nem pletykaszinten.
Találkozhat ebben a könyvben az olvasó Antall Józseffel, Leonyid Brezsnyevvel, Ruttkai Évával, Faludy Györggyel és Németh Lászlóval is, az akkori médiasztárok közül Ipper Pállal, Heltai Andrással, Csák Elemérrel és még sok-sok érdekes figurával. Pillantson rájuk egy mindig is éleslátásáról és humoráról ismert kitűnő tollú kortárs (és kartárs) szemével.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 9800965159485

Kiadvány:05\2011

Oldalak: 904

Méretek: 4.1 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:999

Könyv letöltése:1004

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

üres online pdf
book pdf
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
letöltés epub ingyenes ipad
hangoskönyv
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv dedikált
libro pdf ingyen
letöltési könyv pdf
mobil könyv
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
hangoskönyv ingyenes magyarul online
online spanyol
teljes könyv
tanulni ingyen online
letöltés epub magyar

.pdf

.ePub

ISBN: 9786155332814

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
13.5 x 20 cm
Kiadó:
ATLANTIC PRESS
Oldalak száma:
367
Borító:
PUHATÁBLÁS
ISBN:
9786155332814
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2015
Árukód:
6150143 / 5149735