Nap: 2019.02.20.

Letöltés Pdf Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella)

Bagdi Bella

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) Szerző: Bagdi Bella. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Az önbecsülés növelése megfiatalít, megszépít, egészségesebbé, boldogabbá, sikeresebbé tesz, fejleszti jellemedet, és sokkal messzebbre juttat el az életedben, mint az valaha is gondoltad volna magadról. Ez a könyv Neked szól, -ha szeretnéd őszintén elfogadni és megszeretni önmagadat, – ha érdekel az önfejlesztés és vágysz a fejlődésre, – ha szeretnéd magad megvalósítani, de úgy érzed, már nagyon szeretnél egy boldog párkapcsolatot, – ha céltalanságban, belső zűrzavarban élsz és úgy érzed, ezen szeretnél változtatni, – ha úgy érzed, sokat bántod, kritizálod, vádolod magad, – ha gyógyulni szeretnél, de úgy érzed, nehezen megy az önszeretet, az önelfogadás és a megbocsátás, – ha úgy érzed, nagyon befolyásol mások véleménye, folyamatosan szeretnél másoknak megfelelni és nem mersz igazán önmagad lenni, – ha állandó gyomorgörcsöt érzel a hasadban, és vágysz arra, hogy minél többször megtapasztald a belső békét, – ha szeretnél tudatosabban élni, és megtalálni a helyedet a világban. Ebből a könyvből megtanulhatod, mit tegyél azokkal a megoldandó kihívásokkal, amiket most szeretnél rendbe tenni az életedben. Miért fontos, hogy foglalkozz önbecsülésed növelésével? Mert nincs egyetlen olyan probléma sem az életedben, mely ne következne – valamilyen szinten – az önbecsülésed hiányából. Minden, amit magadról és a lehetőségeidről gondolsz, minden döntésed és cselekedeted, összhangban van az önbecsüléseddel. Ezért van az, hogy az önbecsülésed mértéke alapjaiban határozza meg a lelkiállapotodat és azt, hogy mi mindent fogsz tudni elérni az életedben. Önbecsülésed fejlesztése a legjobb módja annak, hogy felkészülj a sikerre!

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 3434095845483

Kiadvány:10\2016

Oldalak: 123

Méretek: 2.4 MB

Az ár:

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella).pdf

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella).epub

Üres online:555

Könyv letöltése:665

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

libro pdf Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) ingyen
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) book pdf
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) mobil könyv
hangoskönyv Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella)
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) letöltés epub magyar
letöltés Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) pdf
letöltési könyv Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) MOBI ingyen magyar
descargar Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) Bagdi Bella
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) tanulni ingyen online
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) hangoskönyv ingyenes magyarul online
üres online Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) pdf
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) online spanyol
Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella) teljes könyv

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella).pdf

Sorsfordító önbecsülés (Bagdi Bella).ePub

ISBN: 9789631269949

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
MAGÁNKIADÁS
Oldalak száma:
307
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
474 gr
ISBN:
9789631269949
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2694816 / 1163949
Illusztráció:
RAJZOKKAL

Letöltés Pdf A fal (Marlen Haushofer)

Marlen Haushofer

A fal (Marlen Haushofer)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet A fal (Marlen Haushofer) Szerző: Marlen Haushofer. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Egy harmincas éveiben járó nő az Alpokban arra ébred, hogy láthatatlan fal szigeteli el a külvilágtól. A területről nincs kiút, és kintről sem keresi senki, mivel odaát minden kővé vált. Ezentúl egy kutya, egy tehén és egy macska társaságában kell szembenéznie az újfajta élet kihívásaival.

“Azt a nőt, aki egykor voltam, még mielőtt a fal beépült az életembe, már nem ismerném föl. De az a nő is idegen, aki május tizedikén a naptárba följegyezte, hogy aznap leltár. Jól tette, hogy jegyzeteket készített, hogy az emlékezetemben újra életre tudjam őt kelteni. Jut eszembe, a nevemet se írtam még le. Már majdnem elfelejtettem, de jobb is így. Nincs senki, aki a nevemen szólítana, akkor meg minek?”

Marlen Haushofer osztrák írónő (1920-1970). Már harmincéves korában elnyerte az egyik legnagyobb irodalmi díjat, majd az Osztrák Állami Nagydíjat is. Írói stílusa és látásmódja nagy hatással volt a huszadik századi irodalomra. A fal alapján néhány éve a természet erejét és a belső magányt döbbenetes erővel ábrázoló – Magyarországon is vetített – film készült. A Nobel-díjas Elfriede Jelinek Haushofernek ajánlotta egyik művét. A szintén Nobel-díjas Doris Lessing szerint kevés lebilincselő regényről állítható ennyire biztosan, hogy kizárólag nő tollából származhat: “A fal a Robinson Crusoe női változata. Arról a heroikus szeretetről szól, amivel a mindennapok csekélységei felé fordulunk, amikor minden megsemmisülni készül körülöttünk.”

Haushofer sikerkönyvét méltatói a civilizáció kritikájaként, a mágikus realizmus és a belső fogság ábrázolásának egyik csúcsteljesítményeként emlegetik. Disztópikus regénye nem a szabadulás kereséséről, hanem a túlélés lehetőségeiről szól. Arról, hogy mennyi mindent képes szeretni az ember, ha már semmije, még neve sem maradt.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 9586748594343

Kiadvány:03\2014

Oldalak: 351

Méretek: 3.9 MB

Az ár:

A fal (Marlen Haushofer) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A fal (Marlen Haushofer) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

A fal (Marlen Haushofer).pdf

A fal (Marlen Haushofer).epub

Üres online:444

Könyv letöltése:1002

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A fal (Marlen Haushofer). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A fal (Marlen Haushofer) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

A fal (Marlen Haushofer) book pdf
hangoskönyv A fal (Marlen Haushofer)
üres online A fal (Marlen Haushofer) pdf
letöltési könyv A fal (Marlen Haushofer) pdf
A fal (Marlen Haushofer) letöltés epub magyar
letöltési könyv A fal (Marlen Haushofer) Marlen Haushofer
A fal (Marlen Haushofer) hangoskönyv ingyenes magyarul online
A fal (Marlen Haushofer) online spanyol
letöltési könyv A fal (Marlen Haushofer) MOBI ingyen magyar
libro pdf A fal (Marlen Haushofer) ingyen
letöltés A fal (Marlen Haushofer) epub ingyenes ipad
A fal (Marlen Haushofer) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
descargar A fal (Marlen Haushofer) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
A fal (Marlen Haushofer) tanulni ingyen online
A fal (Marlen Haushofer) mobil könyv
A fal (Marlen Haushofer) teljes könyv

A fal (Marlen Haushofer).pdf

A fal (Marlen Haushofer).ePub

ISBN: 9789634058953

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
EURÓPA KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma:
320
Borító:
KÖTVE,VÉDŐVEL
Súly:
344 gr
ISBN:
9789634058953
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2717290 / 1176828
Fordító:
Nemeskürty Harriet

Letöltés Pdf A kiválóság iskolája (Lewis Howes)

Lewis Howes

A kiválóság iskolája (Lewis Howes)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet A kiválóság iskolája (Lewis Howes) Szerző: Lewis Howes. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

“VALÓDI ÚTMUTATÓ, HOGY MIKÉNT ÉLJ JOBB ÉLETET, SZERESS MÉLYEBBEN ÉS HAGYJ ÖRÖKSÉGET MAGAD UTÁN

A kiválóság egy feltörésre váró kód, Lewis Howes célja pedig megtanítani az olvasókat a megoldóképletre.

A könyvhöz egy ingyenes online MUNKAFÜZET is tartozik, melyet a vásárlás után a könyvben található linken érsz majd el.

Amikor egy karriergyilkos sérülés miatt Lewis Howes elit sportoló és profi futballjátékos munka nélkül maradt, és a húga kanapéjára kényszerült, tudta, hogy többé nem érheti el a kiválóságot a sportpályán. Megsemmisítő csapás volt ez számára, de hamar rájött, hogy változtatnia kell, ha talpra akar állni. A kérdés az volt: hogyan? És mihez kezdjen?

Először megkereste az általa igazán nagyra tartott embereket, mentorok után kutatott, majd az életben is alkalmazni kezdte régi edzői tanácsait, amelyeket a focipályán kapott. Az eredmények magukért beszéltek. Howes nemcsak talpra állt, hanem létrehozott egy multimillió dolláros online üzletet, jelenleg pedig keresett üzleti coach, előadó, és sikeres podcasteket készít.

A kiválóság iskolájában Howes megosztja az olvasókkal a legfontosabb tippeket és szokásokat, amelyeket a “kiválókkal” készített interjúk során tanult podcastjeiben. Olimpiai aranyérmesekkel, milliárddolláros vállalatok vezérigazgatóival, vezető orvosokkal és tudósokkal, valamint inspiráló véleményvezérekkel beszélgetett, akik megváltoztatják a világot. Howesrájött, hogy a kiválóság mesterei nem azért sikeresek, mert szerencséjük volt, vagy születésüktől fogva tehetségesebbek, mint mások, hanem mert olyan szokásaik és eszközeik vannak, amelyek segítségével elfogadják és legyőzik az eléjük kerülő nehézségeket.

Howes minden fejezetben megtanít egy bizonyos leckét, amelyet a kiválóság “professzoraitól” és a saját tapasztalatából tanult:

– Alkosd meg a víziód!

– Kovácsolj előnyt a hátrányból!

– Gondolkozz a bajnok fejével!

– Törtess előre!

– Élj szolgálatkész életet!

Ezek az erőteljes leckék és hasznos gyakorlatok bebizonyítják, hogy mindannyian elérhetjük a kiválóságot a mindennapjainkban. A kiválóság iskolája megmutatja, mire vagyunk képesek, és hogyan tudjuk valóra váltani az álmainkat elkötelezettség, tudatosság, öröm és szeretet segítségével.

A szerzőről

LEWIS HOWES életmód-tanácsadó, elismert vállalati coach és vezérszónok. Volt profi futballjátékos és sztársportoló, jelenleg az amerikai férfi kézilabda-válogatott tagja. A The School of Greatness podcastek házigazdája, amelyek több millió letöltéssel büszkélkedhetnek a 2013-as indulás óta. Obama elnök a 100 legjobb harminc év alatti vállalkozó között említette Howes nevét. Írásai megjelennek az Entrepreneurnél és a Yahoo.comnál, de már publikált a New York Timesban, a Forbesban, a Men’s Healthben, szerepelt a Today Show-ban és más műsorokban is. A LewisHowes.com oldalon többet is megtudhatsz.”

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 1230000494443

Kiadvány:08\2016

Oldalak: 348

Méretek: 3.5 MB

Az ár:

A kiválóság iskolája (Lewis Howes) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A kiválóság iskolája (Lewis Howes) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

A kiválóság iskolája (Lewis Howes).pdf

A kiválóság iskolája (Lewis Howes).epub

Üres online:555

Könyv letöltése:665

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A kiválóság iskolája (Lewis Howes). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A kiválóság iskolája (Lewis Howes) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

A kiválóság iskolája (Lewis Howes) tanulni ingyen online
hangoskönyv A kiválóság iskolája (Lewis Howes)
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv A kiválóság iskolája (Lewis Howes) pdf
üres online A kiválóság iskolája (Lewis Howes) pdf
descargar A kiválóság iskolája (Lewis Howes) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
libro pdf A kiválóság iskolája (Lewis Howes) ingyen
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) online spanyol
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) teljes könyv
letöltési könyv A kiválóság iskolája (Lewis Howes) Lewis Howes
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) book pdf
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv A kiválóság iskolája (Lewis Howes) MOBI ingyen magyar
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) mobil könyv
A kiválóság iskolája (Lewis Howes) letöltés epub magyar
letöltés A kiválóság iskolája (Lewis Howes) epub ingyenes ipad

A kiválóság iskolája (Lewis Howes).pdf

A kiválóság iskolája (Lewis Howes).ePub

ISBN: 9786155420207

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
MotiBooks
Oldalak száma:
292
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
436 gr
ISBN:
9786155420207
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2714779 / 1174761
Fordító:
Kováts Viktória

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén