Miskolczi Miklós

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Miskolczi Miklós. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Érdekes volna megtudni, vajon milyen méreteket ölt manapság a házastársi hűtlenség. Mert teljes a sötétség, noha az aktusok többsége, bizonyos időelszámolási kötelezettségek miatt világosban játszódnak le. És hol? Kölcsönágyakban, kölcsönszobákban, órára bérelhető sufnikban, dermesztően hideg víkendházakban, autók hátsó ülésein, elnéptelenedett irodák íróasztalain és foteljaiban, telis-tele megalázó bujkálással, lopakodással, szorongással, kis és nagy hazugsággal. Mindenki csinálja mondja nyilvánvalóan önigazoló szándékkal egy fiatalasszony. Mindenki csinálja véli egy másik asszony, akiről nem feltételezek hűtlenséget. A közvélemény (közhit?) mindenesetre az: mindenki, vagy majdnem mindenki csinálja. Igazolni látszik ezt, hogy évente emelkedik a válások száma És mi tagadás, környezetében mindenki szaporodó hűtlenségi eseteket, példákat, történeteket regisztrál A barátnők egymás között nem titkolják, a barátok egymásnak eldicsekszenek, a papa-mama, néha még az após-anyós is hajlandó falazni, a testvér biztos támasz, de a sógor is megértő, az ismerősök, a házbeliek elfordulnak: mi közöm hozzá.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 4857554839485

Kiadvány:03\2012

Oldalak: 344

Méretek: 2.8 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:888

Könyv letöltése:665

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

letöltés epub magyar
teljes könyv
mobil könyv
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
letöltési könyv Miskolczi Miklós
üres online pdf
book pdf
online spanyol
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
libro pdf ingyen
letöltési könyv pdf
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
tanulni ingyen online
hangoskönyv
letöltés epub ingyenes ipad
hangoskönyv ingyenes magyarul online

.pdf

.ePub

ISBN: 963316043x

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
11 x 20 cm
Kiadó:
IDEGENFORGALMI PROPAGANDA ÉS KIADÓ
Oldalak száma:
237
Borító:
PUHATÁBLÁS
ISBN:
963316043x
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
1985
Árukód:
6139795 / 5139387