Stanislaw Lem

Az úr hangja (Stanislaw Lem)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Az úr hangja (Stanislaw Lem) Szerző: Stanislaw Lem. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Hogy Az Úr hangja a sci-fi irodalom egyik klasszikusa, azzal nem sokat mondanánk. A nagy klasszikusok közül is kiemelkedő gondolati gazdagságú regény, amely az egyik legnagyobb kérdést, az idegen civilizációkkal való kapcsolatteremtés lehetőségét… vagy lehetetlenségét vizsgálja. Azt, hogy vajon egyedül vagyunk-e a néma univerzumban, s ha mégsem, akkor mit tennénk… na nem az UFÓ-kkal, hanem egy rejtélyes, de mindenképpen értelmes üzenettel, amely egyszer csak elérkezik hozzánk a világűr mélyéről.
Az üzenet egy neutrínósugárzás, amelyről a tudósok viszonylag gyorsan felfedezik, hogy különféle módokon felhasználható, talán még katonai célokra is. De hogy ki küldte, és milyen céllal, az olyan rejtély, melynek megoldására számos tudományterület legjobb szakértői dolgoznak ki észszerű vagy épp észbontó hipotéziseket… S mindezt egy olyan zseniális elbeszélő meséli el, akinek személyisége – önmaga számára is – különös rejtély: miközben az idegen civilizáció (vagy a Teremtő?) üzenetét kutatja, egyúttal saját érzelmeiben is próbál rendet tenni.
Lem 1968-ban írt műve ma is magával ragadó intellektuális kaland, egyszerre tudományos, filozófiai és pszichológiai regény; s félig elfeledett klasszikusból most új életre kelt Pálfi György azonos című, a regény által ihletett filmjének köszönhetően is.
Stanisław Lem (1921-2006) a huszadik század egyik legsikeresebb, legolvasottabb sci-fi-írója; nemcsak fantaszta, hanem nagy gondolkodó is, aki az elsők között írt tudományos alapossággal és filozófiai mélységgel a mesterséges intelligencia, a génmanipuláció vagy éppen az internet veszélyeiről. Művei több mint negyven nyelven jelentek meg.
1973-ban elnyerte az Amerikai Science Fiction és Fantasy Írók Szövetségének (SFWA) tiszteletbeli tagságát, de azt később – az amerikai sci-fi igénytelenségére tett kritikus megjegyzései miatt – visszavonták.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 9580343819343

Kiadvány:03\2013

Oldalak: 348

Méretek: 3.5 MB

Az ár:

Az úr hangja (Stanislaw Lem) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Az úr hangja (Stanislaw Lem) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Az úr hangja (Stanislaw Lem).pdf

Az úr hangja (Stanislaw Lem).epub

Üres online:1003

Könyv letöltése:1002

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Az úr hangja (Stanislaw Lem). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Az úr hangja (Stanislaw Lem) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

libro pdf Az úr hangja (Stanislaw Lem) ingyen
Az úr hangja (Stanislaw Lem) hangoskönyv ingyenes magyarul online
üres online Az úr hangja (Stanislaw Lem) pdf
hangoskönyv Az úr hangja (Stanislaw Lem)
letöltési könyv Az úr hangja (Stanislaw Lem) pdf
Az úr hangja (Stanislaw Lem) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
descargar Az úr hangja (Stanislaw Lem) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Az úr hangja (Stanislaw Lem) tanulni ingyen online
letöltési könyv Az úr hangja (Stanislaw Lem) MOBI ingyen magyar
Az úr hangja (Stanislaw Lem) mobil könyv
letöltés Az úr hangja (Stanislaw Lem) epub ingyenes ipad
Az úr hangja (Stanislaw Lem) letöltés epub magyar
letöltési könyv Az úr hangja (Stanislaw Lem) Stanislaw Lem
Az úr hangja (Stanislaw Lem) online spanyol
Az úr hangja (Stanislaw Lem) book pdf
Az úr hangja (Stanislaw Lem) teljes könyv

Az úr hangja (Stanislaw Lem).pdf

Az úr hangja (Stanislaw Lem).ePub

ISBN: 9789634790853

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
HELIKON KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
288
Borító:
FÜLES, KARTONÁLT
ISBN:
9789634790853
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2717414 / 1176917