Tara Stiles

Gyógyító jóga (Tara Stiles)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Gyógyító jóga (Tara Stiles) Szerző: Tara Stiles. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Fáj a fejed? Összetört a szíved? Gyötör az álmatlanság vagy az allergia? Állandó harcot folytatsz a narancsbőr és a felesleges kilók ellen? Vagy csak szeretnéd leküzdeni a rád nehezedő feszültséget? Tara Stiles a világszerte elismert és népszerű jógaoktató á-tól z-ig összegyűjtötte azokat a jógapózokat, amikkel legyőzheted a testedben felbukkanó különböző problémákat, és egyúttal javíthatsz is a közérzeteden. A szerző fiatalos és könnyed stílusban közelíti meg a jógát, több mint 50 olyan gyakori panaszt vesz górcső alá, mint például az ízületi gyulladás, a narancsbőr, a petyhüdt combok, a migrén és a depresszió. A könyvben bemutatott egyszerű gyakorlatsorozatok a kezdő és haladó jógázók számára is hasznosak. Tara Stiles érthető és gyakorlatias módon mutatja be rendkívül hasznos gyógyító bölcsességét az olvasóknak. Ha bármilyen betegséggel küzdesz, ő tudja a választ. Gyógyszerek helyett válaszd a tartós és természetes megoldást, tanuld meg meggyógyítani magad a Gyógyító jóga című könyvvel.

A Jóga a mindennapokra című DVD ennek a népszerű mozgásformának egy újszerű, szabadabb megközelítését mutatja be az alapoktól, melynek gyakorlásával fejlődhet testtudatunk, elsajátíthatjuk, hogyan csendesíthetjük le elménket és fókuszálhatunk testünkre, mely által felszabadultabbak, kreatívabbak és egészségesebbek lehetünk!

**Tara Stilestól megjelent**
Élj egészségesen a saját szabályaid szerint. A szerző bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat. Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, segítséget is nyújt az úton való elinduláshoz egészséges, növényi alapú receptekkel, jógagyakorlatokkal, egy célkitűző programmal, valamint légzési és meditációs gyakorlatokkal.

A szerzőről
Tara Stiles, akit a The New York Times jógalázadónak hív, a megalapítója és tulajdonosa a Stralának, annak a mozgásrendszernek, amely a szabadságot tűzi zászlajára, és amelyet széles körben a jóga és a meditáció szerény, teljes körű és nyílt megközelítéséről ismernek. Tara a tervezője és az arca a Reebok jógaéletstílus-vonalának, és a szerzője az Élj egészségesen a saját szabályaid szerint című sikerkönyvnek.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 9580343819343

Kiadvány:05\2011

Oldalak: 902

Méretek: 3.1 MB

Az ár:

Gyógyító jóga (Tara Stiles) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Gyógyító jóga (Tara Stiles) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Gyógyító jóga (Tara Stiles).pdf

Gyógyító jóga (Tara Stiles).epub

Üres online:111

Könyv letöltése:1110

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Gyógyító jóga (Tara Stiles). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Gyógyító jóga (Tara Stiles) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

letöltési könyv Gyógyító jóga (Tara Stiles) pdf
Gyógyító jóga (Tara Stiles) tanulni ingyen online
Gyógyító jóga (Tara Stiles) teljes könyv
letöltés Gyógyító jóga (Tara Stiles) epub ingyenes ipad
libro pdf Gyógyító jóga (Tara Stiles) ingyen
Gyógyító jóga (Tara Stiles) online spanyol
Gyógyító jóga (Tara Stiles) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
descargar Gyógyító jóga (Tara Stiles) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Gyógyító jóga (Tara Stiles) mobil könyv
hangoskönyv Gyógyító jóga (Tara Stiles)
letöltési könyv Gyógyító jóga (Tara Stiles) MOBI ingyen magyar
Gyógyító jóga (Tara Stiles) book pdf
Gyógyító jóga (Tara Stiles) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Gyógyító jóga (Tara Stiles) letöltés epub magyar
letöltési könyv Gyógyító jóga (Tara Stiles) Tara Stiles
üres online Gyógyító jóga (Tara Stiles) pdf

Gyógyító jóga (Tara Stiles).pdf

Gyógyító jóga (Tara Stiles).ePub

ISBN: 9789635296033

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma:
239
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
576 gr
ISBN:
9789635296033
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2684094 / 1158680
Illusztráció:
FEKETE-FEHÉR FOTÓK
Fordító:
Szilágyi Eszter