Komoróczy Géza

Holocaust (Komoróczy Géza)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Holocaust (Komoróczy Géza) Szerző: Komoróczy Géza. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Magyarországon még nem volt, egyelőre nincs is széles körű vita a XX. század legnagyobb történelmi botrányáról. Nálunk egyelőre arról dúlnak a viták, hogy sumerek voltunk-e (vagyunk-e) vagy a világteremtés első népe, netán hunok-e vagy besenyők; hogy a honfoglalás előtt lettünk-e keresztények, vagy ma is ősi pogány hitünkben élünk. Hogy használjuk-e a rovásírást a hétköznapokban. Ezek a történelmi sorskérdések az utcáról, a bulvárról behabzottak a közgondolkodásba, az internet honlapjaira, felütötték fejüket a tankönyvekben.
A magyar társadalmat a képzelt múlt, ezen belül is a szenvedő nemzet, a nemzeti szenvedés mítosza, Mohácsnak és Trianonnak, melyek valóban sok szenvedést jelentettek, ma mesterségesen és kritikátlanul életben tartott, sőt, államilag is szított kultusza gátolja abban, hogy felismerje, mi volt a szerepe történelmének legnagyobb tömeggyilkosságában.
Ez a könyv a magyar felelősségről szól. Arról a felelősségről, amely a zsidóellenesség, a zsidógyűlölet, a zsidóüldözés, a zsidók elkülönítése, deportálása, meggyilkolása miatt terhel bennünket.
Meg kell különböztetnünk egymástól a közvetlen, személyes felelősséget és a történeti felelősséget. Személyes felelősség terheli azt, aki maga követte el a tettet, vagy közreműködött benne, vagy bár módjában állt volna, nem akadályozta meg. A személyes felelősség büntetőjogi kategória, és a jogrendszer által megszabott korlátok között szankcionálható.
A történelmi felelősség más természetű. Nem büntetőjogi: erkölcsi. A kultúra egyik eleme. Nevezhetjük így is: felelősségvállalás. Öncsaló illúziók helyett a múlt kritikája. Avégett, hogy ne történhessék meg többé, aminek nem lett volna szabad megtörténnie.
A könyv az elmúlt negyedszázadban elszórtan megjelent cikkeim, tanulmányaim gyűjteménye. Személyes vélemény és állásfoglalás valamennyi.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 9584755353478

Kiadvány:08\2014

Oldalak: 567

Méretek: 3.7 MB

Az ár:

Holocaust (Komoróczy Géza) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Holocaust (Komoróczy Géza) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Holocaust (Komoróczy Géza).pdf

Holocaust (Komoróczy Géza).epub

Üres online:1004

Könyv letöltése:1003

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Holocaust (Komoróczy Géza). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Holocaust (Komoróczy Géza) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

letöltési könyv Holocaust (Komoróczy Géza) Komoróczy Géza
letöltési könyv Holocaust (Komoróczy Géza) pdf
descargar Holocaust (Komoróczy Géza) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Holocaust (Komoróczy Géza) letöltés epub magyar
üres online Holocaust (Komoróczy Géza) pdf
hangoskönyv Holocaust (Komoróczy Géza)
Holocaust (Komoróczy Géza) tanulni ingyen online
Holocaust (Komoróczy Géza) book pdf
letöltési könyv Holocaust (Komoróczy Géza) MOBI ingyen magyar
Holocaust (Komoróczy Géza) mobil könyv
Holocaust (Komoróczy Géza) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Holocaust (Komoróczy Géza) teljes könyv
Holocaust (Komoróczy Géza) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Holocaust (Komoróczy Géza) online spanyol
libro pdf Holocaust (Komoróczy Géza) ingyen
letöltés Holocaust (Komoróczy Géza) epub ingyenes ipad

Holocaust (Komoróczy Géza).pdf

Holocaust (Komoróczy Géza).ePub

ISBN: 9786155640070

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
AB OVO KIADÓI KFT.
Oldalak száma:
288
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
336 gr
ISBN:
9786155640070
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2690848 / 1161120