Ram Oren

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren)

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) Szerző: Ram Oren. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Hogyan válik valaki hírszerzővé? Milyen alkalmassági szempontok alapján választják ki a titkosszolgálat leendő tagját? Miként zajlik az időigényes és szigorú kiképzés? Milyen próbákon és vizsgákon kell a jelöltnek túljutnia, hogy aztán önállóan vehessen részt operatív akciókban?

A Moszad, vagyis az izraeli titkosszolgálat legfőbb tevékenysége a színfalak mögött zajlik. E könyv szerzői most mégis arra vállalkoztak, hogy valóságos események alapján adjanak választ e kérdésekre.

Sylvia Rafaelt és életútját állítja a középpontba ez a fekete-fehér fotókkal is dokumentált kötet. A gyönyörű, intelligens, különleges asszony, jóllehet nem született zsidónak a vallás szabályai szerint, mégis e néphez tartozott, s elkötelezte magát sorsa és jövője mellett. Mélységes küldetéstudata segíti abban, hogy a Moszad egyik legsikeresebb hírszerzőjévé váljon.

Az 1970-es években a Moszad ádáz küzdelmet folytat a leghírhedtebb arab terrorszervezet, a Fekete Szeptember ellen, amelynek a nevét leginkább a müncheni olimpia idején, az izraeli sportolók lemészárlása után tanulta meg a világ. A terroristák vezetője, a merénylet kiötlője, Ali Haszan Szalama után indul meg a hajtóvadászat, amelyben Sylvia a különleges operatív egység tagjaként vehet részt, miután lépésről lépésre teljesítette a kiképzés követelményeit.

A mindkét oldalon szervezett elszánt akciók, sikeres és kudarcot valló merényletek valóban megtörténtek. De a tények átélhető élménnyé válnak a heves érzelmek: a düh, a bosszúvágy, az elkeseredés, a kiábrándulás és a párhuzamos romantikus szerelmi történetek tükrében.

A szerzők:

Ram Oren, a küldöncből lett újságíró, ügyvéd és kiadótulajdonos, Izrael első számú best-seller írója: regényei eddig több mint 1 millió példányban jelentek meg. Kiválóan ért drámai helyzetek és karakteres szereplők megteremtéséhez, az izgalom és a romantika közötti feszültség fenntartásához ezért is tekintik az izraeli John Grishamnek.

Moti Kfir több fontos tisztséget töltött be az izraeli titkosszolgálat operatív egységénél, többek között ő vezette az egység kiképző intézményét. A történelemtudományok doktora címet a párizsi Sorbonne-on szerezte.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 9586748594343

Kiadvány:06\2010

Oldalak: 348

Méretek: 3.8 MB

Az ár:

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).pdf

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).epub

Üres online:555

Könyv letöltése:555

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren). PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltés Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) epub ingyenes ipad
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) MOBI ingyen magyar
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) book pdf
üres online Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) pdf
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) hangoskönyv ingyenes magyarul online
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) teljes könyv
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) pdf
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) mobil könyv
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) tanulni ingyen online
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) letöltés epub magyar
Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) online spanyol
hangoskönyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren)
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) Ram Oren
libro pdf Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) ingyen
descargar Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren) epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).pdf

Sylvia a Moszad-harcos (Ram Oren).ePub

ISBN: 9789633030356

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Kiadó:
VINCE KIADÓ KFT
Oldalak száma:
342
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
340 gr
ISBN:
9789633030356
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2218906 / 1074981
Illusztráció:
FEKETE- FEHÉR FOTÓKKAL
Fordító:
Halász András