Sidonia Dedina

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Sidonia Dedina. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

A könyv, amelyet most a kezébe vehet az olvasó, azokról a bűntettekről számol be, amelyeket a kommunista hatalom több mint negyven évig titokban tartott, és amelyeket valamilyen oknál fogva a bársonyos forradalom utáni politika is szívesen elrejtene.
Az Edvard Benes a likvidátor című dokumentumregényt Dedina a kilencvenes évek közepén írta, műve először német nyelven jelent meg, holott a könyv ugyanolyan mértékben foglalkozik az egykori Csehszlovákiában élő csehek sorsával és történelmével, mint a német lakosok sorsával és történelmével. A demokrácia, az emberi szabadság, valamint az egyéni és csoportos jog betartása a háború utáni Csehszlovákiában hagyott némi kívánni valót maga után. Dedina ezért írt könyvet Edvard Benesről, a cseh történelem egyik legrejtélyesebb alakjáról. Az ünnepelt demokrata minden lehetséges eszközzel elnyomta a hazai ellenzéket, míg sikerült neki olyannyira legyengíteni a Csehszlovák Köztársaság immunrendszerét, hogy az könnyen megszerezhető zsákmánya lett a kaukázusi terroristának, Sztálinnak, illetve az ő cseh kommunista bűntársainak.
1945 májusa után több millió német polgár esett áldozatul Benes rettenetes machinációinak. A könyv tartalmazza a benesi dekrétumokat is

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 495009481219

Kiadvány:08\2016

Oldalak: 890

Méretek: 4 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:777

Könyv letöltése:1004

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

letöltés epub magyar
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
üres online pdf
book pdf
tanulni ingyen online
mobil könyv
letöltési könyv pdf
online spanyol
hangoskönyv
libro pdf ingyen
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
teljes könyv
letöltési könyv Sidonia Dedina
letöltés epub ingyenes ipad
hangoskönyv ingyenes magyarul online

.pdf

.ePub

ISBN: 9639376922

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
16 x 24 cm
Kiadó:
KORONA KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
452
Borító:
PUHATÁBLÁS
ISBN:
9639376922
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2004
Árukód:
6130870 / 5130462