Jelto Drenth

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Jelto Drenth. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

A reklámszakemberek nagyon jól tudják, hogy a szexszel bármit el lehet adni. Ha a szex árucikk volna, nem kéne a reklámozására költeni: a termék ismert, presztízse kikezdhetetlen. Szeretnél egy jó csapat tagja lenni? Szexelj! Nem akarsz lemaradni semmiről? Szexelj! Fiatal vagy, netán az idősebbek közé tartozol? Szexelj! S valóban, a szexualitást hajlamosak is vagyunk valamiféle egyszerű, problémamentes dolognak tartani. A szexológusokat azonban elsősorban olyan nők és férfiak keresik fel, akiknek a nemi élet komoly gondot okoz a mindennapokban. A legtöbben úgy vélik, hogy a nemi vágy, a testi intimitás iránti spontán vágyakozás magától alakul ki mindenkiben. Ha egészségesek vagyunk, időről időre felbuzog bennünk a vágy, valahogy úgy, ahogy megéhezünk vagy megszomjazunk, ha nem ettünk-ittunk egy ideje. A nemi vágyat ösztönnek, késztetésnek tartjuk. A freudisták libidóról beszélnek, a libidó hiányát pedig frigiditásnak nevezik (egyébként csak a nőknél, a férfiak libidóhiányára nincsen szavuk). Néha azonban többről van szó, mint a spontán nemi vágy hiányáról.

Ez a könyv nemre való tekintet nélkül minden olyan ember figyelmére igényt tart, aki szeretne leszámolni a női szexualitás témakörét övező tabukkal és ködösítésekkel. Ideje, hogy végre mindkét nem tagjai maradéktalanul élvezni tudják az együttlétet.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 1230000494443

Kiadvány:06\2010

Oldalak: 906

Méretek: 3.7 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:665

Könyv letöltése:1006

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

book pdf
hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv pdf
letöltés epub magyar
letöltés epub ingyenes ipad
hangoskönyv
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
teljes könyv
mobil könyv
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
online spanyol
üres online pdf
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
libro pdf ingyen
letöltési könyv Jelto Drenth
tanulni ingyen online

.pdf

.ePub

ISBN: 9789633100837

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
16.1 x 24.1 cm
Kiadó:
Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma:
446
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN:
9789633100837
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
6128054 / 5127646
Fordító:
Balogh Tamás
Fordító:
Horváth Viktor
Fordító:
Tótfalusi István