Dr. Tóth Csaba

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Dr. Tóth Csaba. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Az elsők között lenni nagy kihívás, nehéz feladat. Dr. Tóth Csaba nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy az egészségügy, a betegellátás rendszerébe a gyógyítás új szemléletmódjával utat törjön. Úgy tűnhet, magányos harcos ő, ám nem így van. Komoly szövetségeseket tudhat maga mögött, az evolúciós orvoslást, a paleolit gyógyítást és azokat a krónikus betegeket, akik nem hajlandók beletörődni a jelenleg működő gyakorlat alapján megpecsételt sorsukba. Nekik, a szisztéma kárvallottjainak, a civilizációs betegségekben szenvedőknek és minden, egészséges életmódra vágyó embernek kínál ebben a kötetben egy olyan módszert, a paleolit terápiát és a táplálkozás új lehetőségét, amellyel visszanyerhető vagy megtartható az egészség. Vallja, hogy betegségeink nagy része táplálkozási szokásaink torzulásából ered. A paleolit orvoslás és étrend csaknem valamennyi betegségben a kiváltó okok megszüntetését jelentheti ezek közül leginkább a már népbetegségnek számító cukorbetegség kezelésében szerzett tapasztalatairól és eredményeiről számol be részletesen. Dr. Tóth Csaba gondolkodva gyógyító orvos, munkájában hű marad ahhoz az ősi elvhez, miszerint a beteg java a legfőbb törvény.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi
txt.fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN: 9584755353478

Kiadvány:06\2010

Oldalak: 890

Méretek: 4.2 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:222

Könyv letöltése:777

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltés epub magyar
online spanyol
letöltési könyv Dr. Tóth Csaba
hangoskönyv
tanulni ingyen online
libro pdf ingyen
letöltési könyv pdf
teljes könyv
letöltés epub ingyenes ipad
mobil könyv
book pdf
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
üres online pdf

.pdf

.ePub

ISBN: 9789639971752

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
14.7 x 20.1 cm
Kiadó:
JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Oldalak száma:
209
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:
9789639971752
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2012
Árukód:
6145928 / 5145520