Nicholas Sparks

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Nicholas Sparks. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Russell Greennek mindene megvan: boldogan él a feleségével meg a hatéves kislányával, és a munkájában is sikeres. Az élete azonban szinte észrevétlenül a visszájára fordul, amikor ott kell hagynia jól fizető munkahelyét, és arra kényszerül, hogy önálló vállalkozásba fogjon. A változás olyan fordulatokat hoz a család sorsában, amelyek jóvátehetetlenül megváltoztatják a mindennapjaikat. Russell kezdetben azt hiszi, csak a házasságát veszítheti el, de amikor azzal szembesül, hogy az eddig szeretett nő a gyermekét is elszakítaná tőle, végképp úgy érzi, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt. Ám egyelőre neki magának kell ellátnia a lányát, be kell indítania a saját cégét, és helyt kell állnia egy keménynek ígérkező válóper közepette is, így nem teheti meg, hogy lent ragadjon a mélyben. Jó oka van arra, hogy küzdjön, hogy ne adja fel: a lánya.

Nicholas Sparks regénye egy férfi felnőtté válásának történetét örökíti meg. Azt a kétségekkel teli folyamatot, ahogy az ember képes átvészelni a legrosszabb időszakokat, ahogy képes megtanulni a szeretet nyelvét, ahogy tragédiákat és csodálatos pillanatokat megélve készen áll egy igazabb életre.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 9586748594343

Kiadvány:12\2016

Oldalak: 789

Méretek: 3.1 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:1003

Könyv letöltése:1002

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

book pdf
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv Nicholas Sparks
mobil könyv
hangoskönyv ingyenes magyarul online
teljes könyv
üres online pdf
tanulni ingyen online
hangoskönyv
online spanyol
letöltési könyv pdf
letöltés epub magyar
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
libro pdf ingyen
letöltés epub ingyenes ipad

.pdf

.ePub

ISBN: 9789634520030

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
14 x 19.7 cm
Kiadó:
GENERAL PRESS KIADÓ
Oldalak száma:
568
Borító:
FÜLES, KARTONÁLT
ISBN:
9789634520030
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
6153299 / 5152891
Fordító:
Pejkov Boján