a,b,c

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: a,b,c. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet Ez a könyvünk tehát a jó emberek számára készült. Azoknak, akik maguk is tartanak otthon virágsarkot, vagy gondoznak virágoskertet, akik rácsodálkoznak a botanikus kertben vagy a virágüzletben pompázó virágcsodákra, és akik szeretnének arról is bővebbet tudni, mi rejlik a ragyogó külső mögött.
Gazdagon illusztrált (333 színes virágfotót tartalmazó) enciklopédia a virágok világát mutatja be nagyon látványos világát. Az első részben még kapunk egy rövid botanikai áttekintést, amiből megismerhetjük a virág részeit és helyét a növényvilág rendszerében. Ezután azonban a szépség és az érdekesség kerül előtérbe. A szerzők meg sem kísérlik, hogy a százezernyi virágot bemutassák, inkább a legszebbekre koncentrálnak. Bemutatják az egzotikus országok legendás virágait, orchideák tucatjait, a mezőt tarka szőnyeggel beborító mezei virágokat és a kerti virágokat: a rózsát, szegfűt, krizantémot, dáliát, tulipánt, íriszt, kardvirágot, kaktuszt, fokföldi ibolyát. Természeti szépségük mellett elterjedésük és termesztésük rövid történetét is megismerhetjük. A harmadik rész azzal foglalkozik, mi mindent lehet kifejezni a virágok nyelvén, tehát szó esik a virágkötészet rejtelmeiről, a virág szerepéről a heraldikában, a virágkalendáriumról, a virágról mint ajándék, illetve mint ünnepi kellékről. Szinte nincs is olyan területe az életnek, ahol ne találkoznánk varázslatos virágokkal.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN: 4575847384434

Kiadvány:03\2014

Oldalak: 905

Méretek: 3.2 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:1002

Könyv letöltése:1004

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

book pdf
hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltés epub magyar
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
mobil könyv
letöltési könyv a,b,c
tanulni ingyen online
teljes könyv
üres online pdf
libro pdf ingyen
hangoskönyv
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv pdf
online spanyol
letöltés epub ingyenes ipad
letöltési könyv MOBI ingyen magyar

.pdf

.ePub

ISBN: 9639471542

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
25.2 x 29.4 cm
Kiadó:
Athenaeum Kiadó Kft.
Oldalak száma:
180
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
ISBN:
9639471542
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2005
Árukód:
6133121 / 5132713
Illusztráció:
színes fotókkal
Fordító:
Aczél Ferenc