Franziska Gehm

Nyelv: Magyar

Letöltés | Olvassa el itt

Szeretné letölteni a könyvet Szerző: Franziska Gehm. Magyarul? Akkor úton vagy. A honlapunkon számos ingyenes könyv letölthető és olvasható. Csak itt!

Részlet:

Bonyodalmas beköltözés
Minden egy késő nyári pénteki napon kezdődött. Melegen sütött a nap, a madarak csiripeltek a nagyváros peremén elterülő sorházas lakónegyedben. Egy fehér trikós férfi autót mosott, egy nő bámult ki az ablakon, miközben a körmét rágta, és egy foltos kutya épp felemelte a lábát, hogy lepisiljen egy utcatáblát. Kellemes, álmos késő nyári péntek volt, egészen addig, amíg…
Egy nagy, szürke furgon kanyarodott be a Hársfa utcába. Csikorogtak az abroncsok, amikor nagy robajjal befordult a sarkon, a kipufogóból pedig három nagy sötétszürke felhőt köhögött ki, mint egy krákogó dohányos. A trikós férfi leeresztette a rongyot. Az ablakban álló nő az ujjába harapott, a kutya pedig szép nagy ívben a járdára pisilt, ahogy a furgon felé fordult, melynek oldalán egy alig olvasható felirat állt: Költöztetés.
Az utolsó, a 23-as házszám előtt megállt, és kiköhögött magából még egy óriási sötétszürke felhőt. Úgy hangzott, mintha az autó sóhajtott volna. Kinyílt az egyik ajtó, és egy magas, vékony férfi szállt ki a kocsiból. Tetőtől talpig fekete ruhát, továbbá egy fekete, magas galléros köpenyt viselt, a napsütéses időjárásra ügyet sem vetve. Hollófekete, félhosszú haját hátrafésülve hordta, és úgy mozgott, mint egy karmester a színpadon. A legszembetűnőbb azonban mégis a bajusza volt, mely olyan vastagra és hosszúra nőtt, hogy elfedve a szájszögletét csaknem az álláig ért, és leginkább a medvecukorra emlékeztetett. Ezt a medvecukorbajuszos férfit pedig úgy hívták, hogy Mihai Tepes.
Mihai Tepes más volt, mint a többi férfi. Pontosabban szólva egyáltalán nem volt férfi. Mihai Tepes ugyanis történetesen vámpírnak született. 2676 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot egy tiszteletre méltó vámpírcsalád sarjaként Siebenbürgenben, egy Bistria nevű kis faluban. Siebenbürgen – vagy ahogyan még nevezik, Transsylvania, azaz Erdély – Románia közepén fekszik. Egy szép ország hatalmas hegyekkel, bódító folyókkal és sűrű erdőkkel. Mihai Tepes nagyon szerette a hazáját. Ennek ellenére elhagyta. Egy nő miatt. Már ahogy az lenni szokott.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

ISBN: 495009481219

Kiadvány:05\2011

Oldalak: 234

Méretek: 2.9 MB

Az ár:

e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

.pdf

.epub

Üres online:1004

Könyv letöltése:222

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub . PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

libro pdf ingyen
letöltési könyv MOBI ingyen magyar
descargar epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
üres online pdf
online spanyol
letöltés epub ingyenes ipad
tanulni ingyen online
teljes könyv
letöltési könyv pdf
hangoskönyv
hangoskönyv ingyenes magyarul online
pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Franziska Gehm
book pdf
mobil könyv
letöltés epub magyar

.pdf

.ePub

ISBN: 9789639951914

GOODREADS

GOOGLE BOOKS

Állapot:
Méret:
14 x 20 cm
Kiadó:
GIRL:IT
Oldalak száma:
151
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
ISBN:
9789639951914
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2013
Árukód:
6133745 / 5133337